دخالت های خانواده همسر از عوامل اختلاف

دخالت های خانواده همسر از عوامل اختلاف

دخالت های خانواده همسر از عوامل اختلاف در زندگی زوجین ، برخی افراد از همان دوران عقد نگران دخالت کردن های خانواده همسرخود هستند و ترس این را دارند که مبادا در زندگی آنها دخالت کنند و در این شرایط چه کاری باید انجام دهند .در حقیقت آنها بر روی مسائلی تمرکز می کنند که علاقه ای به مواجه با آن ندارند. در حالی که تمرکز و فکر کردن به یک موضوع باعث جذب آن می شود.

معمولا خانواده ها وقت دخالت کردن را ندارند مگر اینکه شخص از قبل ناتوانایی خود در تصمیم گیری را نشان دهد که این مسئله را می توان در دوران شناخت قبل از عقد بررسی کرد. اگر شخصیت فرد به طوری باشد که برای انجام هر کاری نیاز به تائید چند نفر دارد می توان متوجه شد که او به حمایت فکری دیگران نیاز دارد . به طور کلی پدر و مادرها زمانی به خود اجازه دخالت می دهند که فرزندان این اجازه را به آنها داده باشند و فرزندان به جای اینکه درباره مشکلات و تصمیمات، خود را صاحب نظر بدانند، نظر خانواده برایشان مهم است.

در این شرایط به مرور خانواده ها به خود اجازه می دهند تا با کنجکاوی در مورد تمام مسائل از فرزند خود سوال کنند و هدف خود را کمک توجیه می کنند. با بیش از حد تکرار شدن این کمک ها، حضور دائمی آنها در تمامی تصمیم گیری ها فعال می شود و دوست دارند تا هر موضوعی را درباره زندگی فرزندان بدانند و در صورت ندانستن موضوعی، دلخور می شوند.

این موضوع را باید به مرور زمان رفع کرد .تنها راه حل ممکن برای جلوگیری از دخالت های خانواده همسر قبل از ازدواج این است که نباید به آن زیاد فکر کنید. باید محک زدن همسر خود بدانید که اگر او فردی وابسته است باید مهارت های زندگی و قدرت تصمیم گیری را به اویاد بدهید تا از دخالت های پیش رو جلوگیری به عمل آورید.

بنابر این زوجین در هنگام ازدواج باید به بلوغ جسمی و عقلی رسیده باشند این که همسر ما تحت تاثیر خانواده است و یا این که خانواده او بسیار به او راهکار و لو غلط ارائه می کنند جرم محسوب نمی شود. آیا دخالت در زندگی دیگران جرم است ؟

پس نتیجه میگیریم که دخالت اطرافیان در زندگی زناشویی جرم محسوب نمیگردد .

بارها شنیده ایم که شخصی می خواهد از پدر زن یا مادرزن خود شکایت کند و ادعا دارد چون همسر مرا با خود برده است . در اینصورت باید از او پرسید که آیا با خشونت او را می برد و آیا در منزل او را محبوس کرده است ؟ اگر جواب نه باشد بایستی گفت : با این شرایط نمیتوانید علیه ایشان اقامه دعوی نمایید زیرا همسر با میل و رضایت خویش منزل را ترک کرده و در صورت عدم بازگشت به منزل مشترک ، ناشزه محسوب خواهد شد و نفقه و اجرت المثل ایام زناشویی به ایشان تعلق نخواهد گرفت .

مطالعه بیشتر جلوگیری از طلاق عاطفی در پیشگیری از طلاق قانونی

وکلای حقوقی ایران وکلا بهترین گروه حقوقی واقع در شهرری ارائه دهنده خدمات حقوقی و مشاوره دعاوی ملکی ،خانواده و آماده عقد قرارداد با شهرک های صنعتی و کارخانه ها می باشد.

بهترین وکیل شهرری شماره تماس     02155904178      

0 0 vote
امتیاز به مطلب
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments