تصرف عدوانی یکی از مباحث حقوقی است. این مسئله حقوقی از دو کلمه تصرف و تعدی تشکیل شده است. تصرف به معنای این است که هر شخص می تواند به شخصی پول اختصاص دهد و آن شخص می تواند از نظر قانون برای آن املاک تصمیم بگیرد. تصرف را می توان به دو روش در زمینه مباشرت و تصرف انجام داد. البته تعرض به حقوق مدنی و فقه مربوط است. وقتی نوبت به تشنج می رسد ، بدون مجوز قانونی خواهد بود.
اکنون ، به طور کلی ، تصرف متجاوزانه بدین معنی است که زمین یا هر ملک دیگری به زور از صاحب آن یا هر کسی که طبق قراردادی بر آن حق دارد ، گرفته شود. اگر شخصی ادعا کند که تصرف غیرقانونی است ، باید از قانون استفاده کند و اموال خود را از متجاوز بگیرد ، در غیر این صورت یکی از متجاوزان خواهد بود.
البته باید توجه داشت که مدت تصرف سابق شاکی باید آنقدر طولانی باشد که به طور معمول بتوان آن را تصرف کرد تا تشخیص این زمان طبق قانون تغییر کند. طبق ماده 690 قانون مجازات اسلامی ، تصرف عدوانی و آزار و اذیت یا ممانعت از حق مالکیت متعلق به دولت یا اشخاص حقیقی یا حقوقی تنها با شکایت مالک قابل محاسبه است. .
در این نوع تصرف ، فرد می تواند اقدامات لازم را از طریق قانونی یا کیفری انجام دهد تا از حق خود دفاع کند. او حاضر است از هر یک از روش ها استفاده کند. البته در هر یک از این روش ها ، کار و شواهدی که فرد باید ارائه دهد متفاوت است. بنابراین فرد باید با توجه به استدلال های خود یکی از راه های درست را انتخاب کند تا وقت خود یا مقامات قضایی را تلف نکند.
قوانین تصرف عدوانی
توجه داشته باشید که مسئله کیفری و روانی تصرف عدوانی مسئله جداگانه ای است. با توجه به عناصر مادی ، مالکیت شاکی ، تصرف متهم باید تأیید شود و حق وی باید تأیید شود تا برای مجازات شخص اقدام شود.
در نظریه مورد استفاده اکثر قضات دادگستری ، مطابق ماده 690 قانون مجازات اسلامی ، توقیف و آزار و اذیت یا ممانعت از حق مالکیت متعلق به دولت یا اشخاص حقیقی یا حقوقی فقط می تواند توسط مالک تحت پیگرد قانونی قرار گیرد. جنایی است. و نظریه دیگری وجود دارد که آن را تأیید می کند. اساسی ترین تفاوت بین دعاوی کیفری و دعاوی حقوقی شرط مالک بودن شاکی در پرونده کیفری است. البته در دعواهای حقوقی نیازی به شکایت مالک از مالک نیست.
همین تفاوت منجر به عواقب می شود ، به عنوان مثال ، افرادی مانند مستاجر یا سرایدار قادر به شکایت از شخصی نیستند که توقیف را انجام داده است ، در حالی که در بحث حقوقی تحت ماده 170 قانون ، برای ان ها حقی درنظر گرفته شده است و این تصرف برای آنها کافی است. از طرف دیگر ادعاها متفاوت است. مطابق اصل 163 قانون اساسی ، شخصی که خواهان طرح دعوی رد مالکیت است ، نمی تواند در تصرف عدوانی دهاوی را مطرح کند و و مشمول تصرف عدوای از نظر کیفری نبوده. شخصی که خواهان طرح دعوی در پرونده خلع ید است ، می تواند اقدامات لازم را برای دادخواست خود انجام دهد.
از نظر حقوقی ، باید بدانید که زمان تصرف باید به اندازه کافی طولانی باشد تا متصرف به طور کلی به عنوان متصرف شناخته شود و این زمان از نظر قانونی متفاوت است. اما از نظر کیفری ، وقتی سابقه تشنج برای ما مهم نیست ، بسته به مدت زمان آن ، می توانیم به این مسئله بپردازیم. سرانجام ، دستور منع تعقیب قضایی صادر شد زیرا اموال یا املاک مورد بحث از مدتها قبل در تصرف بوده و سوابق تصرف نیز متعلق بودن متهم به متهم را نشان می دهد. گذشت زمان و جانشینی این جنایات معنایی نخواهد داشت. از دیگر تفاوت های بین تشنج های قانونی و جنایی متجاوزانه ، املاک مشاع است.
طبق ماده 167 قانون مدنی ، در یک مال مشترک ، دعاوی مربوط به تصرف در اموال به طور قانونی روشن شده و ممکن است منجر به صدور حکم علیه شریک مال مشاع به منظور رفع جرم توقیف شود ، اما از از نظر جنایی ، مسئله بسیار واضح است. نیست . برخی از افراد باید علی رغم این واقعیت که مالک مالک هر قطعه زمین است و دارای حقوقی است ، با وجود سایر شرایط مجازات شود.